43 entitats de Tàrrega s’uneixen per crear l’agrupació AgEnTa

Un total de 43 entinats targarImatgeines s’han unit per crear l’AgEnTa (Agrupació d’Entitats de Tàrrega) que neix amb l’objectiu de generar una xarxa entre associacions de la ciutat per poder sumar esforços i col·laboracions.

Les 42 entinats que formen part de l’AgEnTa són de diferent caire i s’hi poden trobar associacions culturals, socials, esportives, benèfiques, solidàries, musicals, teatrals, fotogràfiques, juvenils o femenines. La intenció d’aquesta nova agrupació és compartir i aprofitar els recursos humans i materials que cada entitat disposa, difondre conjuntament el calendari d’activitats i unir-se per fer front a possibles problemàtiques que puguin sorgir. L’AgEnTa també té la voluntat de generar sinergies intergeneracionals  entre els membres d’aquestes associacions i establir col·laboracions entre tots els socis a nivell de voluntariat i ajuda per realitzar les diferents activitats.

La llavor d’aquesta nova agrupació va sorgir durant el passat acte del Centenari del Parc de Sant Eloi de Tàrrega quan diferents associacions es van unir per fer una plantada d’arbres de les entitats targarines. Des d’aquell moment, els màxims responsables de cada entitat s’han reunit en diverses ocasions per  debatre com s’havia d’articular l’agrupació i quin funcionament hauria de tenir. Així, les entitats realitzaran reunions trimestrals i cada 6 mesos hi haurà una associació que serà l’encarregada d’organització i representació. L’Associació Agrat serà la primera representant de l’Agrupació AgEnTa.

La primera activitat conjunta es farà en la propera Festa Major de Tàrrega on l’agrupació ha creat una credencial anomenada “Targarinatge” que té l’objectiu de certificar qui és el targarí que ha assistit a més actes de la Festa Major. En cada acte organitzat per les entitats locals, hi haurà un punt on es podrà segellar la credencial i el guanyador s’endurà el premi de convertir-se en el Masser de la Nit del Tararot de la Festa Major de Tàrrega de l’any vinent. En les properes setmanes, també es farà un concurs per escollir el logotip de la nova agrupació Agenta.

One thought on “43 entitats de Tàrrega s’uneixen per crear l’agrupació AgEnTa

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s