L’Agenta obre a les xarxes socials el procés de participació sobre el futur de la Plaça Major

DeImatges del passat mes de gener, l’Agrupació d’Entitats de Tàrrega (AgEnTa) ha iniciat un procés de participació ciutadana per debatre i opinar sobre el futur del la Plaça Major de la capital de l’Urgell. Després d’una campanya d’enquestes duta a terme entre comerços i institucions targarines on ja s’han obtingut més de 200 respostes, ara s’obre el procés de participació a través de les xarxes socials.

Sota el lema “Una imatge val més que 1.000 paraules”, la ciutadania podrà donar la seva opinió publicant fotografies a Instagram, Facebook i Twitter utilitzant dues etiquetes on s’anima a aportar sobre temes urbanístics, ambientals o de sensacions. La primera etiqueta, #alaplaçamajorSI servirà per mostrar els elements que s’hi podrien incorporar o aspectes que s’haurien de conservar. Amb l’altre etiqueta, #alaplaçamajorNO els ciutadans podran dir-hi la seva sobre aspectes que s’haurien d’eliminar o que no hauria de contemplar el futur projecte de reforma. Per completar aquests fotografies a les xarxes socials també es poden incloure les etiquetes #agenta i #participació.

Les fotografies seran rebudes a través d’aquestes xarxes socials i també mitjançant el correu electrònic agenta.tarrega@gmail.com. Algunes d’aquestes fotografies seran exposades a l’exposició “Present, Passat i Futur de la plaça Major” que s’organitzarà durant el mes de març al vestíbul del Consell Comarcal de l’Urgell i també es podran veure al blog https://agentatarrega.wordpress.com/ 

Tanmateix, està previst que el proper dijous 13 de febrer els alumnes de 5è d’arquitectura de l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de La Salle de Barcelona perquè elaborin propostes de reforma de la plaça com a exercici acadèmic. Els estudiants dissenyaran projectes sobre els usos d’aquest espai públic, el mobiliari urbà, la il·luminació o la integració del patrimoni arquitectònic.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s