Un reguitzell d’entitats col.laborem amb FestarregaSolidària!!

Una forma diferent..de col.laborar!! 
 
 
Demà dissabte 22 de Març, l’Agrupament Escolta, Gic, Amics dels Escoltes, Agrat, Caritas, Cartaes, Associació Alba, Club Ciclista, Dones Arrel i Guixanetcol.laborem amb el projecte de FestarregaSolidaria!! QUE ÉS¿?! Us passem una breu descripció de les diferents activitats, feu-ho extensible als socis i animeu-vos a participar-hi!! 
A LA PLAÇA MAJOR:
 
FIRA D’ENTITATS SOLiDARIES. Tindrem l’oportunitat de conèixer les entitats que treballen solidàriament en el nostre entorn.

MERCAT D’INTERCANVI. Porta allò que no utilitzis i canvia-ho per allò que necessitis! En temps de crisi, intercanvia! Organitzat per EcoXARXA Tàrrega.

BICICLETADA!!  organitzada pel Club Ciclista Tàrrega amb un recorregut d’uns 12-15km. *Amb la butlleta d’inscripció s’entra al sorteig de de 2 cascs, guants i mitjons gentilesa de Bici 3.0 i Bicicletes Tarragó.
10’30h Sortida de la BICICLETADA!!!

11’30h Exhibició del GYAS CLUB i CENTRE ESPORTIU SANT JORDI.

12’00h MasterClass de ZUMBA. Al ritme de la Kiara Dance!!!! i pels que no vulguin ballar….-> Vermut + BinGO(desprès de la ballaruca)!

17’00h Tallers per a tothom! (pintura, dansa, esports, circ…) Durant una hora i mitja hi haurà tallers de diferents tipus on es podrà veure i aprendre les diferents realitats dels projectes d’enguany de festàrregasolidària.

GRAN SOPAR DE GERMANOR amb més de 220 començals! 

 
21’30h Sopar Solidari + ONDARA Gospel animant-lo!!! 
Menú: Amanida, llonganissa amb cansalada a la birra.

i desprès… Diga’ls-hi Inquiets!! – Amaika -The Targarians!!! BARRA SOLIDARIA!! (haurem de tornar a donar-ho tot a la barra per la festa…quin remei!!)

 
———————————————————————————————————————–
PER QUÈ COL.LABORAR-HI?
PROJECTE LOCAL:
A la Corda Fluixa. Campanya de sensibilització i captació de per fer front a les situacions de vulnerabilitat que pateixen algunes persones o famílies vinculades a la Fundació Alba Futur i així donar la resposta adequada a cada una de les diferents demandes: alimentàries, d’habitatge, de treball i d’activitats.

PROJECTE DE VEÏNS:
Néixer amb dignitat. Adequació i rehabilitació de l’edifici de la maternitat de Guiba (Burkina Faso ) per millorar la salut reproductiva i maternoinfantil de la seva població, o assegurar-los un dret humà bàsic amb Ajuda’m a Viure.

**Durant tot el dia és podrà fer donacions a la guardiola solidària,

**FILA 0. Si no pots venir a la festa i vols fer una donació pots fer-ho a través de CATALUNYACAIXA IBAN: ES52 2013 3197 80 0200063136.

**Per reservar el sopar o demanar més informació, podeu trucar al telèfon 636 958 535 o 646 253 639, a través de festarregasolidaria@gmail.com , també presencialment a EL GAT DEL ROSAL.

**Obsequi pels participants fins a finals d’existències. (200uts)

**Durant el mes de Març a bars i restaurants de Tàrrega també es farà solidaritat amb la FesTapaSolidària, que consistirà en pagar 0.50€ de més per la tapa/postres/menú solidari, els quals aniran destinats als projectes de festàrregasolidària.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s