Organitzem la Marató de TV3 tots junts!

maratoTV3

El pròxim 14 de desembre se celebrarà una nova edició de La Marató de TV3 dedicada a les malalties del cor. Per tal de preparar els actes que es faran a la ciutat de Tàrrega, l’Agenta crearà una comissió organitzadora oberta a tots els ciutadans i entitats perquè puguin aportar les seves idees i col·laboracions per aquest esdeveniment solidari.

La primera reunió tindrà lloc aquest dimecres 12 de novembre al centre d’Entitats de Tàrrega a les 20h del vespre i on es debatran totes les propostes. La segona el dimecres 19 de noviembre a la mateixa hora i lloc.

L’objectiu és sumar esforços i crear un calendari d’activitats conjunt per tal de poder recaptar el màxim de diners possibles per La Marató de TV3. A més, també es convida a totes les entitats que ja tinguin activitats organitzades per crear sinergies i generar una programació conjunta.

L’Agenta també ha obert el seu correu electrònic (maratotv3tarrega@gmail.com) per rebre qualsevol proposta, sol·licitud de formar part de la comissió o oferiment de voluntariat per La Marató del proper 14 de desembre.

Anima’t a participar-hi!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s