Fòrum Femení d’Opinió i l’Agenta organitzaran un col·loqui amb els 8 alcaldables a la ciutat de Tàrrega

El pròxim dimarts 5 de maig a les 20h tindrà lloc un col·loqui entre els 8 alcaldables a la ciutat de Tàrrega organitzat per l’Agrupació d’Entitats de Tàrrega (AgEnTa) i el Fòrum Femení d’Opinió. L’objectiu és crear un espai de debat entre els candidats per parlar sobre diferents temes relacionats amb la ciutat de Tàrrega.

L’espai escollit per realitzar l’acte és la sala de plens de l’Ajuntament de Tàrrega i el debat es dividirà en tres blocs: “Coneixement de la ciutat”, “Atenció a les persones i Promoció Econòmica” i “Preguntes de posicionament”. En finalitzar, hi haurà un torn obert de preguntes amb els assistents a l’acte que podran fer les seves preguntes als candidats.

A més, també s’obrirà el col·loqui a tota la ciutadania amb la possibilitat de proposar preguntes per a realitzar als 8 candidats i candidates. Tots aquells interessats en enviar les seves preguntes ho poden fer a través del correu electrònic agenta.tarrega@gmail.com. Després d’un període de recepció de propostes, es farà un buidatge a càrrec dels organitzadors i s’escolliran les preguntes a fer durant el debat.

D’aquesta manera, AgEnTa i el Forum Femení d’Opinió conviden a tota la ciutadania targarina a assistir en aquest col·loqui on s’han invitat els següents alcaldables: Rosa Maria Perelló (CiU), Silveri Caro (PSC), Isaac González (Sumem per Tàrrega), Joan Pujal (PP), Jaume Folguera (ERC), Antonio Clares (PxC), Carlos Vilchez (CUP) i Joan Fornsubirà (Comú de Tàrrega).

untitled

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s