Debat Electoral a Tàrrega

  Debta electoral#‎infoAgenta‬ ‪#‎DebatElectoral‬
El pròxim dimarts 5 de maig a les 20h tindrà lloc un debat a gran escala amb els 8 alcaldables a la ciutat de Tàrrega organitzat per l’Agrupació d’Entitats de Tàrrega (AgEnTa) i el Fòrum Femení d’Opinió.

L’espai escollit per realitzar l’acte és la sala de plens de l’Ajuntament de Tàrrega i el debat es dividirà en tres blocs: “Coneixement de la ciutat”, “Atenció a les persones i Promoció Econòmica” i “Preguntes de posicionament”. En finalitzar, hi haurà un torn obert de preguntes amb els assistents a l’acte que podran fer les seves preguntes als candidats.
A més, també s’obrirà el col•loqui a tota la ciutadania amb la possibilitat de tarrega-ajuntament-estelada-municipis-independencia (1)proposar preguntes per a realitzar als 8 candidats i candidates. Tots aquells interessats en enviar les seves preguntes ho poden fer a través del correu electrònic agenta.tarrega@gmail.com. Després d’un període de recepció de propostes, es farà un buidatge a càrrec dels organitzadors i s’escolliran les preguntes a fer durant el debat.
Hi participaran:
Rosa Maria Perelló – Ciu
Silveri Caro – PSC
Isaac González – Sumem per Tàrrega
Joan Pujal – PP
Jaume Folguera – ERCfinaletu
Antonio Clares – PxC
Carlos Vilchez – CUP
Joan Fornsubirà – Tàrrega en Comú

Enllaç esdeveniment:goo.gl/Vc4WHm

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s