Garantim la democràcia

Les entitats fan una crida a la ciutadania per garantir la celebració del referèndum a Tàrrega

L’Agrupació d’Entitats de Tàrrega (AgEnTa), amb l’ANC/Omniu, diferents partits i col.lectius, anima a la ciutadania a col·laborar i a defensar la celebració del referèndum del pròxim 1 d’octubre per garantir el dret a decidir i la llibertat d’expressió.

Les diferents entitats fan una convocatòria oberta a tothom que es vulgui oferir de voluntària per poder celebrar el referèndum amb plenes garanties després de les amenaces de l’Estat espanyol representades amb els cossos policials.

D’aquesta manera, l’AgEnTa ha creat un formulari on-line on la gent a títol individual també es podrà apuntar per oferir-se a vetllar per la correcta celebració del referèndum en els diferents col·legis electorals que hi haurà distribuïts per tota la ciutat. (formulari on line https://goo.gl/ENiUkr )

També és podrà apuntar presencialment a Viatges Gris, Còpies Maite, Cistelleria Grau i local de l’ANC (c/ Carme 40, de 18h a 21h).

Posteriorment, es farà una redistribució de tots els voluntaris per garantir que tots els ciutadans puguin exercir lliurement el seu vot.

Les capitals de comarques seran un dels objectius principals dels cossos policials de l’estat per evitar que es pugui realitzar la convocatòria a les urnes i les entitats es volen mobilitzar per poder garantir la democràcia en aquests moments especials que està vivint Catalunya.

Garantim la democràcia!

 

Print

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s